GEMERT MERT 2014

Ook dit jaar kunt u alle organisaties van Gemert Een Bron Voor Anderen op het grasveld voor de Sint Jan vinden. We vertellen u graag over de goede doelen waar we voor werken en de activiteiten die we daarvoor ondernemen. Volgens traditie worden de kinderen uitgenodigd om bij elke kraam een oud-hollandse spelletje te doen (gratis!) met als beloning voor een ingevulde stempelkaart een heerlijk glaasje limonade.

Er hoort natuurlijk ook muziek bij, het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur POVA met o.a. Laurens van den Berg en Mayke Hendriks. Frans- en Spaanstalige folk, Iers, Klezmer.... Internationale muziek die prima past bij de goede doelen waar we voor werken.

14.00 uur De jonge Gemertse gitaristen Roel van Duijnhoven en Frans van der Horst spelen covers van recente hits van Jake Bugg, Black Keys en anderen. Aansluitend gaan Pieter van den Elsen en Bart van der Kemp iets verder terug in de tijd.

15.30 uur Djembé met Matanga Ya Mbula. Een vaste gast tijdens Gemert Mèrt, evenals

De Notenknaauwers, die om 16.30 uur muziek gaan maken en de middag afsluiten. Opgericht door Wim Biemans, een van de motoren achter Gemert Een Bron Voor Anderen, is de dag niet compleet zonder een swingend optreden van deze dweilband.

Wij zien u graag tijdens Gemert Mèrt op het veldje, en staan klaar om u bij te praten over de activiteiten van de verschillende organisaties.

Copyright © 2016. All Rights Reserved.