Programma Gemert Mèrt 2015

Zoals elk jaar staat Gemert een Bron voor Anderen ook tijdens Gemert Mèrt op zondag 13 september 2015 op het veldje voor de Sint Jan in het hart van Gemert. Muziek en gezelligheid voor iedereen, en oudhollandse spelletjes voor de jeugd.

 

De hele dag is op het muziekpodium een gevarieerd aanbod van optredens, met om:

- 12.00 uur Koskoier. Dit Gemertse koor bestaan 40 jaar en doet in het kader van het jubileumjaar tijdens Gemert Mèrt vier maal een swingend optreden van een half uur

- 12.45 uur Laurens van den Berg zingt volksliederen uit verschillende tradities, en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.

- 13.30 uur Koskoier
- 14.15 uur Gerard Rijnders, Franklin van de Burgt en Joyce de Haas Deze gerenommeerde Gemertse muzikanten spelen akoestische americana met close harmony zang.
- 15.00 uur Koskoier
- 15.45 uur Djembégroep Matanga Ya Mbula onder leiding van Joyce de Haas – zoals elk jaar aanwezig tijdens Gemert Mèrt, met Afrikaanse klanken van heel veel djembéspelers.
- 16.30 uur Koskoier

De organisaties van Gemert een bron voor Anderen hoopt op veel bezoekers tijdens Gemert Mèrt. Iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje op het veldje bij de Sint Jan te komen nemen.

 

 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.