Gemert een Bron voor Anderen trakteert jaarmarktpubliek op gezellig feestje

Gemert een Bron voor Anderen heeft tijdens de jaarmarkt het publiek weer kunnen verwennen met een mooie afwisselende muziekmiddag op het veldje bij de Sint Jan, in een gezellige sfeer die zo mooi past bij de goede doelen waaruit deze overkoepelende organisatie bestaat.

Uitbundige liederen van het jubilerende koor Koskoier, ingetogen werk van Laurens van de Berg, Franklin van de Burgt en Gerard Rijnders (zijn eerste optreden in twee jaar!) en djembéklanken van Matanga Ya Mbula bleken genoeg om heel veel mensen van de looproute door de drukke winkelstraat naar het veld bij de Sint Jan te brengen.

Gemert een Bron voor Anderen wil een rustpunt zijn in de drukte van de jaarmarkt, mensen bij elkaar brengen en plezier geven door het aanbieden van een mooi muziekprogramma op een gezellig terras, waarbij ook aan de kinderen wordt gedacht, die veel lol hebben met oudhollandse spelletjes. Dat is dit jaar weer prima gelukt. We hebben met elkaar de handen ineen geslagen en we mogen wel zeggen dat we een mooi feestje hebben gebouwd.

Gemert een Bron voor Anderen bedankt alle artiesten, vrijwilligers en publiek voor hun aandeel in het welslagen.

Ben je geïnteresseerd om ook iets voor je medewens in de wereld te doen? Alle organisaties hebben behoefte aan vrijwilligers, we nodigen je uit rustig rond te snuffelen op deze site, en als er een organisatie bij is die je aanspreekt, voel je dan vrij contact op te nemen.

Copyright © 2016. All Rights Reserved.