Programma Gemert Mèrt zondag 10 september 2017

 

De vele goede doelen van Gemert een bron voor Anderen hebben ook dit jaar de handen in elkaar geslagen om het jaarmarktpubliek een mooie middag te bezorgen. Naast hulp aan de medemens in verre landen wil Gemert een Bron voor Anderen een oase creëren  voor het publiek dat ongetwijfeld ook dit jaar tijdens Gemet Mèrt in grote getale de weg naar het centrum van Gemert zal weten te vinden.

Op het in Afrikaanse sfeer aangeklede veldje bij de kerk zijn er naast muziekoptredens ook kinderactiviteiten, en er is dit jaar een lotenverkoop  met mooie prijzen.

 

Een selectie van getalenteerde artiesten uit Gemert zal verspreid over de hele dag optreden.

Zangkoor Koskoier, bekend van hun vele producties en gevarieerde repertoire, zal drie maal een set van een half uur ten gehore brengen.

Daarnaast is er een optreden van Carla Geerts, bekend van de Argentijnse tango, met zanger/gitarist Pieter van den Elsen, die niet kan dansen.

Zanger/gitarist Laurens van den Berg neemt ons mee op muzikale wereldreis en djembégroep Matanga Ya mBula brengt ons naar Centraal Afrika.

 

 

Het podiumprogramma ziet er als volgt uit:

11.30 uur – 12.00 uur: Koskoier (foto boven)

12.15  - 12.45 uur: Pieter en Carla (P & C, foto links)

13.15 – 13.45 uur: Koskoier

14.15 – 14.45 uur: Laurens van den Berg (foto rechts)

15.00 – 15.30 uur: Koskoier

15.30 - 16.00 uur: Uitslag verloting

16.00 – 17.00 uur: Matanga Ya mBula

met Joyce de Haas (foto onder)

 

Iedereen is uitgenodigd een bezoekje te komen brengen en kennis te maken met de vele goededoelenorganisaties. Graag tot zondag 10 september!

  

.                                                                                

Copyright © 2016. All Rights Reserved.