Afscheid van oude projecten, welkom aan nieuwe

Na tien jaar hebben we helaas afscheid genomen van de Astrid Uganda Foundation. Deze stichting heeft vier verschillende projecten succesvol afgerond en is nu opgeheven. Jaap Taal heeft namens de stichting de afgelopen tien jaar enorm veel gedaan voor Gemert een Bron voor Anderen, we zullen zijn creatieve inbreng en alle energie die hij in GBVA heeft gestoken zeker gaan missen. Jaap, ontzettend bedankt!

Gelukkig zijn er ook weer nieuwe projecten die zich bij ons hebben aangeloten. Wij zijn blij om Stichting Lotus Child Education te mogen verwelkomen. Deze stichting is er op gericht educatie mogelijk te maken voor de kinderen van het Lotus Children's Project in Mongolie, en hen zo een kans te geven op een betere leefwereld. Fritz Hörter en Stanny Roodselaar zijn de dragende krachten van deze stichting.

De Josephat Torner Foundation Europe komt op voor kinderen met albinisme. Pieter Staadegaard zet zich in het bijzonder in voor bescherming van kinderen met albinisme in Tanzania, die niet veilig zijn omdat wordt geloofd dat hun lichaamsdelen geluk brengen. JTFE komt onze gelederen versterken.

Samen zijn we meer dan elk apart. Daarom slaan we de handen ineen om meer voor elkaar te krijgen.

Op 8 september 2019 tijdens Gemert Mert vindu u alle deelnemende organisaties op het grasveld voor de St. Jan in het hartje van de markt. Graag tot dan!

Copyright © 2016. All Rights Reserved.