Boekenmarkt MOV

 

Al voor de 28e keer organiseren wij een spectaculaire 2e hands Boekenmarkt tijdens het eerste volle weekend van november, dit jaar op 2, 3 en 4 november, bij Plantenkwekerij Biemans aan de Deel te Gemert. Ook vindt u bij ons een grote verzameling Lp’s, Cd’s en Dvd’s, maar ook complete puzzels.

De boeken zijn netjes verdeeld in 14 rubrieken waaronder romans, geschiedenis, jeugd, hobby, levensbeschouwing maar ook diverse kookboeken.

Waarom een boekenmarkt? Ieder jaar zoeken wij een bijzonder project waaraan wij een financiële bijdrage kunnen leveren, bij voorkeur opgezet door mensen uit Gemert-Bakel. Dit jaar hebben we besloten in overleg met MOV om diverse, van oorsprong Gemert-Bakelse projecten en een missionaris te ondersteunen.

Openingstijden: vrijdag 2 nov. van 19.00 – 22.00 uur, zaterdag 3 en zondag 4 nov. van 11.00 – 17.00 uur. De boeken worden per kilo verkocht: op vrijdag € 3,-/kilo, op zaterdag € 2,50/kilo en op zondag voor € 2,-/kilo. De entree bedraagt € 2,-. Daarnaast hebben we ook een afdeling geprijsde boeken waar u, zeer voordelig, bijzondere of praktisch nieuwe boeken kunt kopen. Bij voorbaat dank voor uw bezoek, ook al koopt u geen boeken.

 

Boekenmarkt MOV

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.